LA PRANZ CU LIVIU TUDOR – DEVALIZATORUL BANCII UNIREA

Liviu Tudor, patronul reporter Virtual, devalizator bancar si tepar

Domnule Liviu Tudor-ati devalizat si pus pe butuci Bancorex – unde ati dat un tun de 8,4 milioane dolari – dupa, iata si Banca Unirea.

Astazi apareti in presa ca mare investitor si reparati case de patrimoniu in Bran si invocati numele Printului Charles.

Credeti ca Printul Charles ar fi onorat sa stie ca ati distrus doua banci si multe alte companii?

Daca tot produceti atata performanta si profit ,de ce nu platiti inapoi banii furati de la Bancorex catre BCR? 

​Raspuns Liviu Tudor –groparul Bancii Unirea: Voi presa nu intelegeti nimic. Asa se traia pe atunci. Am furat banii, societatile au falimentat dar asa permiteau vremurile. Cu banii aceia am cumparat terenurile de astazi pe care le am pus gaj la Alpha Bank ,am luat 180,000,000 euro si am construit. Credeti ca este usor?

Ia faceti si matale asa o inginerie financiara. Toti vorbiti de mine, de Burci, de Paunesti..Domne asa se traia, nu intelegeti? In aceste afaceri conteaza sa nu fii prins si condamnat. Vedeti ca as fi condamnat? Printul Charles este amicul meu. Nu-l intereseaza afacerile mele ca are si el destule pe cap. Ha , ha, ha,…vreti un trabuc? 

Facts&Figures În anul 1996, prin subscripție publică, se înfiinţează Bancă Comercială Unirea, având la bază Grupul de la Bacău, aflat sub oblăduirea lui Viorel Hrebenciuc și a lui Corneliu Iacobov. Tudor și Iacob controlau 49,77% din capitalul social, ceilalți asociați importanți fiind Societatea de Investiții Financiare ÎI Moldova (condusă de Corneliu Iacobov), cu 24,65% din acțiuni și CNSLR „Frăția”, cu 12% din acțiuni.

About Liviu Tudor

PATRONUL REPORTER VIRTUAL - LIVIU TUDOR, FONDATORUL PARTIDULUI POPULAR - ABSORBIT DE BASESCU, GROPARUL BANCILOR UNIREA SI BANCOREX, GROPARUL PREFABRICATE SI "PRIETENUL " PRINTULUI CHARLES IN ROMANIA
This entry was posted in Liviu Tudor- Tepar si devalizator bancar and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s